Archivos: Publicaciones

Melián-González, S. & Bulchand-Gidumal, J. (2017). Extending the scope of hotel client reactions to employee injustice: Hotel employer reviews on the Internet. International Journal of Hospitality Management, 63 (May 2017), 93–100

Melián-González, S. & Bulchand-Gidumal, J. (2017). Extending the scope of hotel client reactions to employee injustice: Hotel employer reviews on the Internet. International Journal of Hospitality Management, 63 (May 2017), 93–100

Read More

Bulchand Gidumal, J. & Melián-González, S. (2017). What do customers complain about in the sharing economy? A comparison between Airbnb and traditional accommodation options. 4th International Workshop on the Sharing Economy. Lund, Suecia, junio de 2017

Bulchand Gidumal, J. & Melián-González, S. (2017). What do customers complain about in the sharing economy? A comparison between Airbnb and traditional accommodation options. 4th International Workshop on the Sharing Economy. Lund, Suecia, junio de 2017

Read More

Melián-González, S. & Bulchand-Gidumal, J. (2018). Trabajar en la economía colaborativa¿ es realmente una cuestión de recursos ociosos?. In Trabajo en plataformas digitales: innovación, derecho y mercado (pp. 63-68). Aranzadi.

Melián-González, S. & Bulchand-Gidumal, J. (2018). Trabajar en la economía colaborativa¿ es realmente una cuestión de recursos ociosos?. In Trabajo en plataformas digitales: innovación, derecho y mercado (pp. 63-68). Aranzadi.

Read More

Bulchand-Gidumal, J., Melián-González, S., & López-Valcárcel, B. G. (2019). Is the Sharing Economy for All? An Answer Based on Neighbourhoods, Types of Hosts, and User Complaints. In Information and Communication Technologies in Tourism 2019(pp. 55-66). Springer, Cham

Bulchand-Gidumal, J., Melián-González, S., & López-Valcárcel, B. G. (2019). Is the Sharing Economy for All? An Answer Based on Neighbourhoods, Types of Hosts, and User Complaints. In Information and Communication Technologies in Tourism 2019(pp. 55-66). Springer, Cham

Read More

Bulchand-Gidumal, J., Melián-González, S., & López-Valcárcel, B. G. (2020). Impact of Free Wi-Fi on Guest Satisfaction and Price of Properties in Sharing Economy Accommodations. In Information and Communication Technologies in Tourism 2020 (pp. 195-205). Springer, Cham.

Bulchand-Gidumal, J., Melián-González, S., & López-Valcárcel, B. G. (2020). Impact of Free Wi-Fi on Guest Satisfaction and Price of Properties in Sharing Economy Accommodations. In Information and Communication Technologies in Tourism 2020 (pp. 195-205). Springer, Cham.

Read More

Ezzaouia, I., & Bulchand-Gidumal, J. (2020). Factors influencing the adoption of information technology in the hotel industry. An analysis in a developing country. Tourism Management Perspectives, 34 (April 2020), 100675. doi: 10.1016/j.tmp.2020.100675.

Ezzaouia, I., & Bulchand-Gidumal, J. (2020). Factors influencing the adoption of information technology in the hotel industry. An analysis in a developing country. Tourism Management Perspectives, 34 (April 2020), 100675. doi: 10.1016/j.tmp.2020.100675.

Read More
Instituto Universitario de Turismo y Desarrollo Económico Sostenible
Información básica sobre cookies

Bienvenida/o a la información básica sobre las cookies de la página web responsabilidad de la entidad: Instituto Universitario de Turismo y Desarrollo Económico Sostenible de la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria Una cookie o galleta informática es un pequeño archivo de información que se guarda en tu ordenador, “smartphone” o tableta cada vez que visitas nuestra página web. Algunas cookies son nuestras y otras pertenecen a empresas externas que prestan servicios para nuestra página web. Las cookies pueden ser de varios tipos: las cookies técnicas son necesarias para que nuestra página web pueda funcionar, no necesitan de tu autorización y son las únicas que tenemos activadas por defecto. El resto de cookies sirven para mejorar nuestra página, para personalizarla en base a tus preferencias, o para poder mostrarte publicidad ajustada a tus búsquedas, gustos e intereses personales. Puedes aceptar todas estas cookies pulsando el botón ACEPTA TODO o configurarlas o rechazar su uso clicando en el apartado CONFIGURACIÓN DE COOKIES. Si quieres más información, consulta la POLÍTICA DE COOKIES de nuestra página web.