Categoría: Journals

Zoghbi Manrique de Lara, P., & Ting-Ding, Y.M. (2016). The influence of corporate culture and workplace relationship quality on the outsourcing success in hotel firms. International Journal of Hospitality Management, 56 (July), 66–77

Zoghbi Manrique de Lara, P., & Ting-Ding, Y.M. (2016). The influence of corporate culture and workplace relationship quality on the outsourcing success in hotel firms. International Journal of Hospitality Management, 56 (July), 66–77

Read More

Zoghbi Manrique de Lara, P., & Ting-Ding, Y.M. (2017). Employees’ justice perceptions as a factor influencing successful outsourcing in the hospitality industry. International Journal of Contemporary Hospitality Management 29(69) 1619-1637.

Zoghbi Manrique de Lara, P., & Ting-Ding, Y.M. (2017). Employees’ justice perceptions as a factor influencing successful outsourcing in the hospitality industry. International Journal of Contemporary Hospitality Management 29(69) 1619-1637.

Read More

Zoghbi Manrique de Lara, P., Suárez-Acosta, M.A., & Guerra-Báez, R.M. (2017). Customer citizenship as a reaction to hotels’ fair treatment of staff: Service satisfaction as a mediator. Tourism and Hospitality Research, 17 (2), 190-203.

Zoghbi Manrique de Lara, P., Suárez-Acosta, M.A., & Guerra-Báez, R.M. (2017). Customer citizenship as a reaction to hotels’ fair treatment of staff: Service satisfaction as a mediator. Tourism and Hospitality Research, 17 (2), 190-203.

Read More

Zoghbi Manrique de Lara, P., & Ting-Ding, Y.M., Guerra-Báez, R. (2017). Indispensable, expendable or irrelevant? Effects of job insecurity on the employee reactions to perceived outsourcing in the hotel industry. Cornell Hospitality Quaterly, 58(1), 69-80.

Zoghbi Manrique de Lara, P., & Ting-Ding, Y.M., Guerra-Báez, R. (2017). Indispensable, expendable or irrelevant? Effects of job insecurity on the employee reactions to perceived outsourcing in the hotel industry. Cornell Hospitality Quaterly, 58(1), 69-80.

Read More
Instituto Universitario de Turismo y Desarrollo Económico Sostenible
Información básica sobre cookies

Bienvenida/o a la información básica sobre las cookies de la página web responsabilidad de la entidad: Instituto Universitario de Turismo y Desarrollo Económico Sostenible de la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria Una cookie o galleta informática es un pequeño archivo de información que se guarda en tu ordenador, “smartphone” o tableta cada vez que visitas nuestra página web. Algunas cookies son nuestras y otras pertenecen a empresas externas que prestan servicios para nuestra página web. Las cookies pueden ser de varios tipos: las cookies técnicas son necesarias para que nuestra página web pueda funcionar, no necesitan de tu autorización y son las únicas que tenemos activadas por defecto. El resto de cookies sirven para mejorar nuestra página, para personalizarla en base a tus preferencias, o para poder mostrarte publicidad ajustada a tus búsquedas, gustos e intereses personales. Puedes aceptar todas estas cookies pulsando el botón ACEPTA TODO o configurarlas o rechazar su uso clicando en el apartado CONFIGURACIÓN DE COOKIES. Si quieres más información, consulta la POLÍTICA DE COOKIES de nuestra página web.